Voordelige parkeertarieven bij Uitjeauto.nl

logo

parkerenHet verbaast mij steeds weer dat de parkeertarieven duurder worden. Bij mij in de stad ben je zo tussen de 3 en 5 euro kwijt voor een uurtje parkeren. Zelf vind ik deze prijzen absurd hoog, maar als je naar een grotere stad gaat dan ben je soms wel het dubbele kwijt per uur.

Voordelig een dagje weg

Samen met mijn vriendin was ik van plan om naar Den Haag te gaan om daar een dagje door te brengen. Voordat wij naar Den Haag gingen heb ik eerst nog gekeken naar waar ik het beste kon parkeren. Op een gegeven moment kwam ik terecht op de website van Uitjeauto.nl. Via deze website kon ik namelijk een parkeerplaats reserveren in een parkeergarage die aangesloten is bij dit bedrijf.

ParkerenOp het internet had ik al wat gelezen over dit concept en het sprak mij wel aan. Doordat je van te voren reserveert bij de parkeergarage ontvang je korting. Toen ik zag hoe hoog de korting was heb ik direct een parkeerplaats gereserveerd bij de parkeergarage waar wij meestal parkeren.

Het reserveren van de parkeerplaats bij Uitjeauto.nl ging heel erg snel en makkelijk. Via de mail ontving ik een reserverinsgcode die mij toegang gaf tot de parkeerplaats.

Op de dag zelf ging alles heel erg makkelijk. Doordat ik gereserveerd had hoefde ik ook geen parkeerkaartje op te halen. Ook voor het uitrijden van de parkeergarage hoefde wij niet bij een parkeerautomaat te wachten. Het ging allemaal super goed en daarom zal ik in de toekomst zeker vaker gebruik maken van deze manier van parkeren