Oplevering huurwoning erg belangrijk!

Oplevering huurwoning

Service

 

 

 

 

Wanneer u in bezit bent van een huurwoning maar u gaat verhuizen? In de meeste gevallen moet uw woning dan voldoen aan gestelde eisen door makelaars en dergelijke. Mijn ouders hebben te maken gehad met deze vervelende eisen. Na het opzeggen van de huur en na de aankoop van een woning in het buitenland, moest hun oude woning nog ontruimd worden. Maar zelf hadden zij hier geen zin in, want de makelaar stelde een aantal strenge eisen. Waaronder stuc werkzaamheden en schilderwerken. Zodoende zijn mijn ouders opzoek gegaan naar een extern bedrijf die hun konden gaan hulpen. Via het internet belandde mijn ouders al vrij snel bij de link oplevering huurwoning. Aan de hand van deze link werden zij door doorverwezen naar de website van Seniorenhulp.

Oplevering huurwoning

Informatie!

Een specialisatie van Seniorenhulp is oplevering huurwoning. Zie hieronder de verleende diensten in het netjes opleveren van woningen:

  • Selectie en transport van bruikbare goederen
  • Afvoeren van onbruikbare goederen
  • Het verwijderen van vloerbedekkingen en dergelijke
  • Het renoveren van niet originele zaken in de woning
  • Uitvoering herstelwerkzaamheden
  • Schoonmaakwerkzaamheden

Transport

Positieve ervaring!

Mijn ouders hebben het bedrijf seniorenhulp ingehuurd en zijn er zeer positief over te spreken. Voor een zeer laag tarief is de gehele woning naar wens van de makelaars ontruimd. Hierdoor zijn alle lasten van hun schouders af en dat hebben zij te danken aan de hulp van Seniorenhulp. Bent u op leeftijd en wilt u uw woning laten ontruimen? Dan is het bedrijf Seniorenhulp het juiste adres voor u!