GuestHouse Hotel Kaatsheuvel een zeer leuke plaats om heen te gaan

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel bestaat nog niet zo heel erg lang. Maar inmiddels staat deze plek alGuestHouse Hotel Kaatsheuvel wel standaard in ons geheugen gegrift. Door onze ouders zijn wij hier terecht gekomen en hebben hier een zeer leuke tijd gehad. Ook de kinderen hebben zich hier reuze vermaakt. Eigenlijk hadden wij geen omkijken naar hun, want zij vermaakten zich prima met de spelletjes die zij hier konden gebruiken. Zelfs is hier een eigen tuin te vinden waar je, als je wilt heerlijk kan gaan tuinieren. Omdat wij op een flat wonen, was dit een zeer aangename bezigheid. Ik droomde er vaak van om een eigen tuin te hebben, waar ik heerlijk in kan tuinieren. Helaas is dit nog steeds een droom want wij wonen in een flat op de 6e verdieping. 

Wij komen zeker vaker terug bij het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

GuestHouse Hotel KaatsheuvelHet was een heel erg gezellig weekend geworden, hier in het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. Onze kinderen hebben het er nog elke dag over. Vooral de tuin waar je heerlijk in kon zitten, lopen of tuinieren heeft veel naar voren gebracht. Om een beetje dat gevoel terug te krijgen hebben wij een kleine kas op het balkon gezet, met wat plantjes erin. Dat wil niet zeggen dat wij niet meer naar het logeerarrangement willen gaan. 

Onze ouders waren 25 jaar getrouwd en om dat te vieren waren wij hier terecht gekomen. Zelfs een klein feest hebben zij hier gehouden. Want het is mogelijk om hier een zaaltje te huren die geschikt is voor 12-14 personen. Hier hebben wij heerlijk bij elkaar gezeten onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna zijn wij met iedereen naar de Efteling gelopen en hebben daar de rest van de dag door gebracht. Eerdaags gaan wij weer naar dit hotel, het is ons zo goed bevallen dat wij hier nog een keer willen verblijven.