De juiste kampeeruitrusting is eenvoudig samen te stellen

Kampeeruitrusting

kampeertentElk jaar ga ik met drie vrienden kamperen in de Ardenne. Het is een traditie wat wij nu al zo’n vijf jaar doen. Wij weten inmiddels dus precies wat we wel en niet mee moeten nemen. Toen we voor het eerst spullen uit moest zoeken en kopen hadden we dan ook totaal geen idee wat we allemaal nodig moesten hebben. Natuurlijk had ik toen er tijd goede research gedaan dus de eerste keer verliep dan ook wel prima. Echter het tweede jaar, toen we in Duitsland gingen kamperen waren we de helft vergeten, dit was natuurlijk erg vervelend!

Een website waar je veel aan hebt als je van plan bent om te gaan kamperen is tentplus.nl. Naar mijn mening hebben zij hier uitstekende kampeeruitrusting. Bij elk product op hun site staat dan ook een duidelijke omschrijving over hoe je het kan gebruiken.

rugzak

Dit ook nog eens voor een lage prijs

KampeeruitrustingWanneer je gaat kamperen wil je dit natuurlijk het liefst low-budget doen. Bij Tent+ kosten de producten dan ook niet veel. Verder staan ze ook nog eens klaar voor hulp en advies. Zo had ik vorige enkele vragen over een tarp. Voor de mensen die niet weten wat dit is. Hiermee kun je als het ware schaduw creëren. Het is een soort doek wat je door twee tentstokken plaatst. Op deze wijze ben je beschermd tegen de zon. Dit was iets wat we dan ook echt nodig hadden. Natuurlijk is het aangenaam als het zonnetjes lekker schijnt, echter om hier de hele dag in te zitten is niet aan ons besteed.